Go to Top

Vores Laser

Lasik-Klinikken har investeret i en Wavelight 400 Hz excimer laser, som er den hurtigste øjenlaser på markedet indenfor øjenkirurgisk laserbehandling af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Laseren er FDA-godkendt (af de Amerikanske Sundhedsmyndigheder) til at behandle nærsynethed op til -12 dioptri og langsynethed op til +6 dioptri. Bygningsfejl op til 6 dioptri er også muligt at operere med vores WaveLight laser.

Med denne excimer-laser kombinerer man den højeste grad af viden indenfor operation af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl, idet der hos WaveLight stilles de største krav til præcision og sikkerhed ved fremstillingen af excimer-lasere.

WaveLight har opnået de bedste resultater i de amerikanske sundhedsmyndigheders omfattende tests i forbindelse med godkendelse til behandling af patienter på det amerikanske marked. Wavelight excimer-laser er ISO13485 certificeret. Der var derfor ingen tvivl for Lasik-Klinikken, da man valgte en WaveLight excimer-laser til epi-lasik øjenkirurgisk behandling af patienter med nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

Se også Wavelights hjemmeside og mulighederne for at få din synsfejl behandlet med laserbehandling på Lasik-Klinikken.

Benyt vores kontaktform og send os en e-mail og få mere at vide omkring laserkirurgi af dine øjne for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl ved laserbehandling. Du er også velkommen til at kontakte os dagligt ml. 09:00 og 16:00 på tlf. 20 51 95 09.

Lasik-Klinikken ApS har med sin WaveLight Excimer-laser valgt den hurtigste og derfor meget sikre behandling for nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl