Go to Top

Vores Laser

Lasik-Klinikken har investeret i en Wavelight 400 Hz excimer laser, som er den hurtigste øjenlaser på markedet indenfor øjenkirurgisk laserbehandling af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Laseren er FDA-godkendt (af de Amerikanske Sundhedsmyndigheder) til at behandle nærsynethed op til -12 dioptri og langsynethed op til +6 dioptri. Bygningsfejl op til 6 dioptri er også muligt at operere med vores WaveLight laser.

Med denne excimer-laser kombinerer man den højeste grad af viden indenfor operation af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl, idet der hos WaveLight stilles de største krav til præcision og sikkerhed ved fremstillingen af excimer-lasere.

WaveLight har opnået de bedste resultater i de amerikanske sundhedsmyndigheders omfattende tests i forbindelse med godkendelse til behandling af patienter på det amerikanske marked. Wavelight excimer-laser er ISO13485 certificeret.

Se også Wavelights hjemmeside og mulighederne for at få din synsfejl behandlet med laserbehandling på Lasik-Klinikken.

Benyt vores kontaktform og send os en e-mail og få mere at vide omkring laserkirurgi af dine øjne for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl ved laserbehandling. Du er også velkommen til at kontakte os dagligt ml. 09:00 og 16:00 på tlf. 20 51 95 09.