Go to Top

Øjets Optik

Øjenoperation med Epi-Lasik for Nærsynethed, Langsynethed og Bygningsfejl

Når øjets optik ikke passer til øjets størrelse opstår et sløret syn. Der kan være tale om langsynethed, nærsynethed el. bygningsfejl. Mere end 25 % af alle mennesker har dette problem, som traditionelt er blevet løst ved anvendelse af briller eller kontaktlinser. I dag har du muligheden for at undgå at bruge penge til briller og kontaktlinser.

Siden begyndelsen af 1990’erne har det nemlig været muligt ved operation at erstatte briller og kontaktlinser. En såkaldt Excimer-laser kan på få sekunder ændre øjets optik, så der bliver en klar billeddannelse uden brug af hverken briller eller kontaktlinser.

Med en eximer-laser er der principielt 2 forskellige måder at foretage denne operation på, hver med sine fordele og ulemper. Ved begge metoder ændrer laserstrålen lysets brydning i hornhindens forflade. Den ene metode kaldes Lasik og den anden overfladebehandling.Overfladebehandlingen kan foretages ved epi-lasik eller lasek. Endelig er der en 3. metode, der kaldes SMILE hvor man benytter en Femtosekundlaser.

Benyt vores kontaktform og send os en e-mail  eller ring på tlf. 20 51 95 09 dagligt mellem 09:00 og 16:00 og få mere at vide om øjenoperation for nærsynethed og langsynethed samt bygningsfejl med Epi-Lasik, Lasek eller Lasik.

Ved Nærsynethed, Langsynethed eller Bygningsfejl kan øjenkirurgen på få sek. ændre øjets optik med en Eximer-Laser