Go to Top

Lasik-klinikken

Lasik-klinikken tilbyder øjenoperation for nærsynethed op til -12, langsynethed op til +6 og bygningsfejl op til 6 dioptrier. Vi anvender den nyeste model excimer-laser fra det tyske firma WaveLight, som stiller de højeste krav til kvalitet og præcison. Vi kan derfor tilbyde vores patienter den mest optimale behandling.

Da det er en stor beslutning at få foretaget en laseroperation for nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, er det af største betydning, at du sammen med øjenkirurgen finder frem til om dine øjne er velegnede til en laseroperation, samt at du får forklaret, hvordan laseroperationen foregår og hvilket resultat, du kan forvente. Derfor ønsker vi at informere dig så grundigt som muligt om, hvordan vi opnår det bedste resultat med udgangspunkt i dine øjne.

Benyt vores kontaktform eller ring dagligt 09:00 – 16:00 på 20 51 95 09 og få mere at vide om epi-lasik laserkirurgi for nærsynethed, langsynethed samt bygningsfejl.

Vi har valgt en WaveLight laser pga af den sikkerhed, præcion og de resultater den har opnået indenfor laseroperation af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl