Go to Top

Fordele/ulemper ved Lasik

Fordele/ulemper ved Lasik kontra Epi-Lasik, Lasek Øjenoperation

Lasik metoden har de seneste år været den mest populære form for øjenoperation, da der har været mindre smerter og hurtigere stabilisering af synet. Men dette er nu ved at ændre sig.

De førende klinikker i USA er  det seneste år begyndt at anbefale Epi-lasik/Lasek pga. den lavere risiko for komplikationer. Med moderne medicinering og kontaktlinser i de første dage efter operationen er der ikke længere forskel på de smerter og det ubehag, man kan opleve i dagene efter de forskellige former for operation. Der går dog stadig længere tid før synet stabiliseres efter Epi-lasik, men fordelen er, at der er mindre risiko forbundet med denne metode.

Da resultaterne er lige gode eller ovenikøbet bedre med Epi-lasik/lasek vælger flere og flere patienter nu den mere sikreEpi-lasik/Lasek metode, som Lasik-Klinikken anbefaler.

Benyt Lasik-Klinikken ApS’ kontaktform og send en e-mail eller ring på tlf. 20 51 95 09 dagligt mellem 09:00 og 16:00 få mere at vide om øjenoperation ved nærsynethed, langsynethed samt bygningsfejl samt om fordele og ulemper ved de forskellige metoder.

Vi sender også gerne mere uddybende informationsmateriale.

Bedre syn og bedre livskvalitet efter en øjenoperation