Go to Top

Epi-Lasik, Lasek

Epi-Lasik, Lasek Øjenoperation ved Nærsynethed, Langsynethed og Bygningsfejl

Med et specialinstrument kan det yderste cellelag på hornhinden løftes af, så bindevævet i hornhinden frilægges. Herefter behandles hornhindeoverfladen med laserstrålen. Det afløftede cellelag lægges på plads og øjets overflade beskyttes med en kontaktlinse i 5 døgn, medens overfladen heler op.

Som regel er der kun lettere ubehag i dagene efter operationen. Synet vil være sløret i de første 5 døgn, men de fleste vil derefter se godt nok til at kunne køre bil.

Synet vil kunne variere lidt i løbet af dagene de første måneder, før det bliver helt stabilt. Enkelte vil opleve, at synet kan blive dårligere pga. arvæv i hornhindeoverfladen, som kaldes Haze. Hvis dette skulle optræde kan det som regel fjernes ved brug af øjendråber.

Epi-Lasik og Lasek metoden til behandling af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl er godkendt af militær, politi og brandvæsen.

Benyt vores kontaktform eller ring på tlf. 20 51 95 09 dagligt mellem 09:00 og 16:00 og få mere at vide omkringlaseroperation ved nærsynethed, langsynethed samt bygningsfejl.

Ved epi-lasik, lasek metoden til behandling af Nærsynethed, Langsynethed og Bygningsfejl anvendes et specielt og meget præcist instrument, som løsner det yderste cellelag på hornhinden